Kalendri kaas SEIK Vår berättelse

ALLT BÖRJAR I SKOLAN

Allt började från skolan i åttonde klass. Vi ville göra människor omkring oss lyckligare. Det var så vi började med Happy Calendar. Snart uppmärksammades vi av den största kalendermakaren i Estland som heter Timer, tillsammans publicerade vi den andra kalendern. Efter det deltog vi i entreprenörstävlingen ENTRUM, där vi applicerade de goda gärningarna till skoldagböcker. Det fick mycket positiv feedback från studenter och lärare.

9 ÅR AV LYCKLIGA MÄNNISKOR

Vi har lyckats och mer än 40 000 hem har använt vår inspirerande Happy Calendar. Vi har fått mycket bra feedback till våra produkter, vilket motiverar oss att fortsätta ge ut Happy Calendar och andra inspirerande produkter.

TK 2018 fann 17 SEIK Vår berättelse
Seik logo must taust SEIK Vår berättelse

UTVIDGAR TILL INTERNATIONELLA MARKNADER

Vi började leta efter andra produkter och bytte namn till SEIK Förläggare. We give out inspiring gift books and other gifts. År 2017 översatte vi Happy Calendar till 20 språk och från 2018 började vi sälja inspirerande presenter i Estland, Lettland, Litauen, Tyskland, Belgien, Nederländerna, Frankrike, Storbritannien, Sverige, Finland och andra länder.

Vi letar efter dina inspirerande produktidéer – låt oss ge ut meningsfulla gåvor tillsammans.

KONTAKTA OSS