Varför?

Även de antika grekiska filosoferna ansåg att att vara lycklig var det viktigaste målet i livet. Vi tog det till oss. Vi skapar inspirerande produkter för att hitta din väg till lycka.

Vem gör vi det för?

Vi är engagerade i att göra varje persons liv i världen lite bättre och lyckligare. Det finns många fler steg att gå och du kan hjälpa till genom att dela oss med dina nära och kära.

Hur gör vi det?

Vi har upptäckt att genom att leva fullt ut varje dag, att ge oss ut på spännande äventyr eller inspirera dina nära och kära, är det möjligt att vara lycklig. Det är därför vi skapar våra produkter.

Vad skulle livet vara utan äventyr?

Vi började publicera en ”Happy Kalender” som elever i åttonde klass. Vi märkte att människorna runt omkring oss inte var glada. Jag visste inte om det berodde på en grå mörk vinter eller något annat. Vi bestämde att vi ville hitta ett sätt att bidra till mer glädje och inspiration till folk runtom oss. Vi släppte en kalender med en utmaning för varje dag att genomföra. Under det första året släppte vi 1 000 kalendrar som tog slut på några veckor. Då märkte vi att de fanns intresse och fortsatte vår resa därefter.

5 år senare bytte vi namn till SEIK Publisher och började publicera andra produkter. Vi utvidgade också vår räckvidd i Sverige, Finland och andra ställen i Europa. Vårt mål med varje ny produkt är detsamma – att inspirera människor, motivera och göra dem lyckliga. Vi har släppt över 500 olika produkter.

Än idag är vi ett litet team av unga kreativa människor och letar ständigt efter nya idéer för att inspirera er.

Rudolf-Gustav Hanni / Ägare av SEIK Publisher

Våra värderingar

Elo Johanna Kuklane

.

Vi strävar efter hållbarhet

Vi använder dessa lösningar för att minska avtrycket på våra produkter och tjänster. Letar efter dessa etiketter på våra produkter.

Var kan du hitta oss?

När vi började var vi ett gäng unga människor från den lilla staden Pärnu med stora drömmar. Vi pratade med de första butikerna i Estland och vi blev väl mottagna. Den minimalistiska stilen och inspirerande äventyren från norra Europa har hittat sin väg bortom Estland. 6 år efter starten påbörjade vi och översatte de första produkterna till engelska, lettiska och litauiska och träffade de första återförsäljarna utanför Estland. Några år senare började vi också göra produkter på finska.

Idag delar vi inspiration i vår webbutik och med återförsäljare över hela Europa och därutöver. Produkter kan hittas i Amerika, till exempel i Japan, Australien och på andra håll. SEIK-produkter finns tillgängliga på 10 språk och i butiker i 11 olika länder. Du hittar oss främst i bokhandlar, designbutiker, souvenirbutiker och även i större stormarknader. Det bästa urvalet finns såklart tillgängligt i vår egen webbutik. Och här kan du beställa var som helst i världen.

Vi förverkligar vår vision varje dag, gör människor lyckligare och för äventyr till varje dag runt om i världen.

Projekt vi stöttar

Buy one, gift another: Invest in yourself, inspire others

Vi tror på att alla ska ha möjlighet att vara lyckliga. Därför skänker vi en kalender till välgörenhet för varje köp av produktivitetskalendern.

Samarbete

I samarbete med liksinnade företag kan vi dela inspiration och äventyr med många fler människor. Tillsammans levererar vi produkter samtidigt som vi bibehåller kvalitet och minimalistisk stil, samt erbjuder inspirerande utmaningar och angenäma upplevelser.

Idag har vi samarbetat med företag från många olika sektorer och olika målgrupper – för försäljning till våra anställda, partners, studenter eller gemensamma produkter.

Lät oss connecta här!

Joina vår team och låt oss inspirera tillsammans!

Låter detta som en perfekt arbetsplats för dig? 

Vi letar ständigt efter härliga personer till vårt team:

  • Frilansande designers, fotografer, illustratörer med vilka man kan designa en produkt
  • Kreativa personer med galna, innovativa idéer, vars produktidéer publiceras och inspirerar över hela Europa av vårt uppdrag –
  • Marknadsförare med vilka man kan lansera nya marknader, dela på sociala medier och hitta nya återförsäljare.
  • Personer som sätter ihop alla inspirerande produkter och skickar iväg dem med kärlek Låter det som att detta upprop är något för dig?

Kolla in våra lediga tjänster. Även om du inte hittade rätt profil, skicka oss ett brev:

[email protected]

Jobb Skicka oss ett mejl