Integritetspolicy

SEIKS PRIVATPOLITIK

Denna sekretesspolicy har sammanställts för att bättre tjäna dem som är oroade över hur deras ”personligt identifierbara information” (PII) används online. Läs vår integritetspolicy noggrant för att få en klar förståelse för hur vi samlar in, använder, skyddar eller på annat sätt hanterar din personligt identifierbara information i enlighet med vår webbplats.
VILKEN PERSONLIG INFORMATION SAMLAR VI IN FRÅN DE MÄNNISKOR SOM BESÖKER VÅR BLOGG, WEBBPLATS ELLER APP?

När du beställer eller registrerar dig på vår webbplats kan du bli ombedd att ange ditt namn, e -postadress, postadress, telefonnummer eller andra detaljer för att hjälpa dig med din upplevelse.

NÄR SAMLAR VI IN INFORMATION?

Vi samlar in information från dig när du lägger en beställning, prenumererar på ett nyhetsbrev eller anger information på vår webbplats.

HUR ANVÄNDER VI DIN INFORMATION?

Vi kan använda den information vi samlar in från dig när du registrerar dig, gör ett köp, registrerar dig för vårt nyhetsbrev, svarar på en undersökning eller marknadskommunikation, surfar på webbplatsen eller använder vissa andra webbplatsfunktioner på följande sätt:

  • För att snabbt behandla dina transaktioner.
  • Att be om betyg och recensioner av tjänster eller produkter

HUR SKYDDAR VI DIN INFORMATION?

Vår webbplats genomsöks regelbundet för säkerhetshål och kända sårbarheter för att göra ditt besök på vår webbplats så säkert som möjligt.

VI ANVÄNDER VANLIG MALWARE -SKANNING.

Din personliga information finns bakom säkrade nätverk och är endast tillgänglig för ett begränsat antal personer som har särskilda åtkomsträttigheter till sådana system och som är skyldiga att hålla informationen konfidentiell. Dessutom är all känslig/kreditinformation du tillhandahåller krypterad via Secure Socket Layer (SSL) -teknologi.

Vi implementerar en mängd olika säkerhetsåtgärder när en användare gör en beställning för att upprätthålla säkerheten för din personliga information.

Alla transaktioner behandlas via en inkörsport-leverantör och lagras eller bearbetas inte på våra servrar.

ANVÄNDER VI ‘COOKIES’?

Ja. Cookies är små filer som en webbplats eller dess tjänsteleverantör överför till din dators hårddisk via din webbläsare (om du tillåter det) som gör det möjligt för webbplatsens eller tjänsteleverantörens system att känna igen din webbläsare och fånga och komma ihåg viss information. Till exempel använder vi cookies för att hjälpa oss att komma ihåg och bearbeta artiklarna i din kundvagn. De används också för att hjälpa oss att förstå dina preferenser baserat på tidigare eller nuvarande webbplatsaktivitet, vilket gör att vi kan erbjuda dig förbättrade tjänster. Vi använder också cookies för att hjälpa oss att sammanställa aggregerad information om webbplatstrafik och webbplatsinteraktion så att vi kan erbjuda bättre webbplatsupplevelser och verktyg i framtiden.

Vi använder cookies för att:

  • Hjälpa till att komma ihåg och bearbeta artiklarna i kundvagnen.

Du kan välja att låta din dator varna dig varje gång en cookie skickas, eller så kan du välja att stänga av alla cookies. Du gör detta via dina webbläsarinställningar. Eftersom webbläsaren är lite annorlunda, titta på webbläsarens hjälpmeny för att lära dig hur du ändrar dina cookies.

Om du stänger av cookies påverkar det inte användarens upplevelse.

TREDJE PART
AVSLÖJANDE

Vi säljer, handlar inte eller överför på annat sätt din personligt identifierbara information till utomstående parter om vi inte ger användarna förvarning i förväg. Detta inkluderar inte webbhotellspartners och andra parter som hjälper oss att driva vår webbplats, bedriva vår verksamhet eller betjäna våra användare, så länge dessa parter går med på att hålla denna information konfidentiell. Vi kan också lämna ut information när den är lämplig för att följa lagen, tillämpa vår webbplatspolicy eller skydda vår eller andras rättigheter, egendom eller säkerhet.

Dock kan icke-personligt identifierbar besökarinformation lämnas till andra parter för marknadsföring, reklam eller annan användning.

TREDJEPARTSLÄNKAR

Ibland, efter eget gottfinnande, kan vi inkludera eller erbjuda produkter eller tjänster från tredje part på vår webbplats. Dessa tredjepartswebbplatser har separata och oberoende sekretesspolicyer. Vi har därför inget ansvar för innehållet och aktiviteterna på dessa länkade webbplatser. Vi strävar dock efter att skydda integriteten på vår webbplats och välkomnar all feedback om dessa webbplatser.

GOOGLE

Googgles annonseringskrav kan sammanfattas med Googles annonseringsprinciper. De sätts på plats för att ge användarna en positiv upplevelse. https://support.google.com/adwordspolicy/answer/1316548?hl=en

VI ANVÄNDER GOOGLE ADSENSE-ANNONSERING PÅ VÅR HEMSIDA.

Google, som tredjepartsleverantör, använder cookies för att visa annonser på vår webbplats. Googles användning av DART-cookien gör det möjligt för den att visa annonser för våra användare baserat på tidigare besök på vår webbplats och andra webbplatser på Internet. Användare kan välja bort användningen av DART-cookien genom att besöka Google Ad and Content Networks sekretesspolicy.

Vi har implementerat följande:

Vi, tillsammans med tredjepartsleverantörer som Google använder förstapartscookies (till exempel Google Analytics-cookies) och tredjepartscookies (till exempel DoubleClick-cookien) eller andra tredjepartsidentifierare tillsammans för att sammanställa data om användarinteraktioner med annonsexponeringar och andra annonstjänstfunktioner när de relaterar till vår webbplats.

AVSLUTAR:

Användare kan ställa in inställningar för hur Google annonserar till dig med sidan Googles annonsinställningar. Alternativt kan du välja bort genom att besöka sidan Opt Out för nätverksannonseringsinitiativ eller genom att använda Google Analytics Opt Out Browser add on.

California Online Privacy Protection Act

CalOPPA är den första statliga lagen i landet som kräver kommersiella webbplatser och onlinetjänster för att publicera en sekretesspolicy. Lagens räckvidd sträcker sig långt bortom Kalifornien för att kräva att någon person eller företag i USA (och möjligen världen) som driver webbplatser som samlar in personligt identifierbar information från Kaliforniens konsumenter lägger upp en iögonfallande sekretesspolicy på sin webbplats som anger exakt den information som samlas in och de individer eller företag som den delas med. – Se mer på: http://consumercal.org/california-online-privacy-protection-act-caloppa/#sthash.0FdRbT51.dpuf

Enligt CalOPPA godkänner vi följande:
Användare kan besöka vår webbplats anonymt.
När denna integritetspolicy har skapats kommer vi att lägga till en länk till den på vår hemsida eller som ett minimum på den första viktiga sidan efter att ha gått in på vår webbplats.

Vår integritetspolicylänk innehåller ordet “Sekretess” och finns enkelt på sidan ovan.

Du kommer att meddelas om eventuella ändringar av sekretesspolicyn:

  • På vår integritetspolicysida
    Kan ändra dina personuppgifter:
  • För att mejla oss

hanterar vår webbplats Inte signaler?

Vi hedrar Spåra inte signaler och spåra inte, plantera cookies eller använd reklam när en DNT-webbläsarmekanism (spåra inte) är på plats.

Tillåter vår webbplats beteendespårning från tredje part?
Det är också viktigt att notera att vi inte tillåter beteendespårning från tredje part

COPPA (Children Online Privacy Protection Act)

När det gäller insamling av personuppgifter från barn under 13 år ger Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) föräldrar kontroll. Federal Trade Commission, Förenta staternas konsumentskyddsbyrå, tillämpar COPPA-regeln, som beskriver vad operatörer av webbplatser och onlinetjänster måste göra för att skydda barns integritet och säkerhet online.

Vi marknadsför inte specifikt till barn under 13 år.

Rättvis information

Principerna för rättvis informationspraxis utgör ryggraden i integritetslagstiftningen i USA och de begrepp de inkluderar har spelat en viktig roll i utvecklingen av dataskyddslagar runt om i världen. Att förstå principerna för rättvis informationspraxis och hur de ska genomföras är avgörande för att följa de olika sekretesslagarna som skyddar personuppgifter.

I enlighet med rättvis information kommer vi att vidta följande responsiva åtgärder om ett dataintrång inträffar:
Vi kommer att meddela dig via e-post

  • Inom 7 arbetsdagar
    Vi kommer att meddela användarna via meddelande på plats
  • Inom 7 arbetsdagar

Vi samtycker också till principen om individuell gottgörelse som kräver att enskilda personer har rätt att lagligen utöva verkställbara rättigheter mot datainsamlare och personuppgiftsbiträden som inte följer lagen. Denna princip kräver inte bara att enskilda personer har verkställbara rättigheter mot dataanvändare, utan också att enskilda personer har tillgång till domstolar eller myndigheter för att utreda och/eller lagföra bristande efterlevnad av personuppgiftsbiträden.

CAN SPAM Act

THE CAN-SPAM Act är en lag som fastställer reglerna för kommersiell e-post, fastställer krav på kommersiella meddelanden, ger mottagarna rätt att få e-postmeddelanden stoppade från att skickas till dem och stavar ut hårda straff för överträdelser.

Vi samlar in din e-postadress för att:

  • Skicka information, svara på förfrågningar och/eller andra förfrågningar eller frågor
  • Registrera beställning och för att skicka information och uppdateringar avseende beställningar.
  • Skicka dig ytterligare information relaterad till din produkt och/ eller tjänst< / li>
  • Marknadsföra till vår e-postlista eller fortsätt att skicka e-post till våra kunder efter att den ursprungliga transaktionen är slutförd.

Att vara i enlighet med CANSPAM godkänner vi följande:

  • Använd inte falska eller vilseledande ämnen eller e-postadresser.
  • Identifiera meddelandet som en annons på något rimligt sätt.
  • In> Övervaka tredjeparts e-postmarknadsföringstjänster för efterlevnad, om en sådan används.
  • Honor opt-out/avsluta prenumerationer snabbt.
  • Tillåt användare att avsluta prenumerationen genom att använda länken längst ner i varje e-post.
  • Om du när som helst vill avsluta prenumerationen på att ta emot framtida e-postmeddelanden kan du mejla oss på
  • Följ instruktionerna längst ner i varje mejl.

och vi kommer omedelbart att ta bort dig från ALL framtida kontakt.

KONTAKT USA

Om det finns några frågor om denna integritetspolicy kan du kontakta oss med hjälp av informationen nedan.

SEIK-utgivare
Turundustänav OÜ
Parda 3/5/7
10151 Tallinn

Estland

[email protected]