LÅT MIG PRESENTERA GLAD KALENDER

Glad kalender är en unik kalender, där det står en bra, enkel och härlig handling nerskriven att göra varje dag, vilket gör din dag lyckligare och motiverar oss att göra små goda gärningar, vilket är mycket viktigt. Gärningen kan till exempel vara att tacka någon, ge en kram eller bara le. Små saker som vi lätt glömmer.

VAD?

Kalendern är för alla – glädje är något som inte kan förnekas för någon och har inga gränser.

TILL VEM?

Kalendern är för alla – glädje är något som inte kan förnekas för någon och har inga gränser.

VARFÖR?

I Happy Calendar finns det en lyckoutmaning varje dag, till exempel ”Ge en kram” ”Le” eller ”Baka pannkakor.” Sådana små gärningar ger glädje åt varje dag.

DESIGN

Happy Calendar är inte bara en kalender och en uppsättning goda gärningar utan också fin inredning. Under åren har designen blivit mer och mer snygg och både illustrationerna och bilderna har skapats av ungdomar själva.

HJÄRTLIG

Hjärtlig är ett av de första nyckelorden som man tänker på när man tittar på kalendern. Bilderna skapas med omsorg och kärlek, och gärningarna skrivs med tanke på alla människor som kan njuta av gärningarna.

GÅVA

En kalender är en speciell presentidé, för vid juletid är det viktigaste att ge dina nära och kära tid och glada minnen som ger ro i sinnet. Genom att packa Happy Calendar i en presentpåse kan du vara säker på att du kommer att ge lycka till varje dag hela året därpå.

DESIGNERS

PRIIDU SAART

Priidu Saart är en ung fotograf som älskar förutom andra aktiviteter att ta långa resor in i naturen och fånga den verkliga orörda naturen.

ANNE HANNI

Anne Hanni är ung konstnär, som arbetar som grafdesigner. Hon tycker att enkelhet är viktigt och hon gör mest konst i nordisk stil.

ELO JOHANNA KUKLANE

Elo Johanna Kuklane är en ung mamma och designer. Hennes mål är att göra barnets rum inspirerande genom att föra minimalistiska djur och goda gärningar till rummet.

DESIGNA DIN EGEN KALENDER

Du kan bli designer för en Happy Calendar. Välj dina bästa 12 bilder med dina äventyr, kraftfulla teckningar eller underbar familj. Designa din kalender idag.